Vanavond is het dan eindelijk zover: een nieuw seizoen van The Walking Dead begint. Geen paniek, er zitten geen spoilers in dit bericht, maar we beloven je dat het ’shocking’ wordt.

Article continues after the ad

Cliffhanger

De cliffhanger van seizoen 6 was namelijk behoorlijk shockerend: Negan, wiens komst voor een boel bloedvergieten zorgt, sloeg zich een slag in de rondte met een enorme knuppel met daaromheen prikkeldraad. Maar wie oh wie is degene die het niet overleefd heeft of zijn er meerdere slachtoffers?

Droevig

In de VS ging het zevende seizoen gisteren van start en de reacties op social media waren niet van de lucht. Trouwe TWD-kijkers postten GIFjes en filmpjes met een zeer droevige ondertoon, waaruit we eigenlijk alleen maar kunnen opmaken dat een geliefd persoon van ons heen is gegaan.

Vanavond

Wij kunnen en willen eigenlijk alleen maar zeggen: ga er vanavond maar even goed voor zitten - liefst met goed gezelschap - en pak er eventueel een doos tissues bij. Je ziet de eerste aflevering van The Walking Dead seizoen 7 vanavond om 22.00 op FOX.