Eva Jinek in talkshow RTL

We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort zetelt de talkshowkoningin van Nederland opnieuw op haar troon.

RTL heeft het er vandaag maar druk mee; eerder onthulde de zender al de startdata van onder meer Expeditie Robinson, GTST en Kopen Zonder Kijken. Aan die lange lijst kan nu ook de dagelijkse talkshow van Eva Jinek worden toegevoegd. In een persbericht kondigt RTL aan dat het nieuwe seizoen van Jinek vanaf maandag 30 augustus te zien is.

Article continues after the ad


‘Scherp en onderhoudend’

Natuurlijk is het lastig vooruitblikken op een actualiteitenprogramma, maar volgens RTL kunnen we uitkijken naar gasten uit de wereld van media, cultuur, sport en maatschappij. Daarbij belooft de zender alvast een ‘journalistieke, scherpe en onderhoudende’ talkshow. Eva Jinek neemt daarbij het stokje over van Humberto Tan, die momenteel de talkshowtafel van RTL bestiert.
 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Verhitte discussies

De vorige seizoenen van Jinek kenden in ieder geval genoeg bijzondere en spraakmakende momenten, waaronder de verhitte discussie met Henk Krol en het ontroerende interview met André van Duin. Kortom, je zou haast vergeten dat Eva Jinek niet altijd de presentatrice was van een succesvolle talkshow!