The Voice of Holland-coach Roel van Velzen (hij zat in de eerste drie seizoenen) komt met een vrij hilarische grap die inspeelt op de vechtpartij tussen huidige coaches Anouk en Lil' Kleine. 

Article continues after the ad

Zoals bekend lagen Anouk en Lil' Kleine letterlijk te vechten en kunnen ze absoluut niet meer samen in één ruimte verblijven. Zanger Roel van Velzen doet een poging om de kou uit de lucht te halen: hij grapt via een geinige twitter-foto dat RTL's tv-baas Peter van der Vorst, Anouk én Lil' Kleine 'm al hebben gebeld om weer in de draaistoel plaats te nemen!
 


Ruzie Anouk en Lil' Kleine

"Sorry guys", zet Van Velzen erbij, "maar ben even druk met m'n nieuwe nummer dat vrijdag uitkomt." Of het zal helpen om de uit de hand gelopen situatie te bekoelen? Nou, waarschijnlijk niet. De matpartij tussen Lil' Kleine en Anouk begon - zoals we van haar gewend zijn - met een felle opmerking van de zangeres. Die vond Kleine toch niet zo'n goede coach, zei ze. Wat volgde was een "K*nkerhoer" van Kleine in de richting van Anouk - die hem vervolgens aanvloog. 


'Gastcoaches'

Volgens ingewijden zijn er gastcoaches, onder wie Marco Borsato en Angela Groothuizen, geregeld voor de opnames van de knock-outfase. Waarom? Zo hoefden Anouk en Lil' Kleine niet tegelijk in de studio aanwezig te zijn. RTL claimt dat dit niet klopt. De gastcoaches zijn juist er omdat dit het tiende Voice-seizoen is. Shownieuws gelooft dat 'jubileumcadeautje' helemaal niet en stelt dat de twee kemphanen elkaar zo konden 'ontlopen'.

Het nu al beruchte nieuwe The Voice of Holland-seizoen begint aanstaande vrijdag om 20:30 op RTL 4.