Ruben Nicolai in LEGO Masters

Nu de duo’s Arne en Amber en Ernesto en Marco uit LEGO Masters vertrokken zijn neemt de spanning toe! De concurrentie wordt sterker én de opdrachten steeds moeilijker.

In de speciale paas-aflevering van LEGO Masters moeten de overgebleven duo’s een grote toren bouwen. Het is de bedoeling dat het gebouw een geweldig hoofdkwartier wordt voor de paashaas, maar er zit een addertje onder het gras…

Het bouwwerk moet er niet alleen schitterend uitzien, het moet óók tegen een stootje kunnen! Ruben Nicolai demonstreert met leedvermaak de verwoestende werking van een bewegende ondergrond.

Article continues after the ad

Thriller in LEGO Masters!

Stevig bouwen is waarschijnlijk geen probleem… Iets moois maken ook niet, maar de combinatie maakt van de paas-special een hels karwei! Welke toren blijft het langst overeind?

LEGO Masters is een dikke hit op RTL4, en wekelijks kijken er zo’n anderhalf miljoen mensen naar de zenuwslopende bouwwedstrijd. Vorige week vielen Douwe en René af, en de week dáárvoor Arne en Amber. Deze bouwers hadden zeker talent, maar trokken de tijdsdruk én de loeizware concurrentie niet

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

 

Gisteren werd trouwens bekend dat presentator Ruben Nicolai binnenkort met zijn Lama-vrienden weer het theater intrekt. De grappen die de TAFKALs (The Artists Formerly Known as Lama’s) bij Beau maakten, waren helaas niet bepaald super.

Je ziet LEGO Masters vanavond vanaf 20:00 uur op RTL4.