De Nederlandse politie worstelt meer en meer met de steeds gewelddadigere onderwereld. Gelukkig is er hulp onderweg vanuit Brussel!

Article continues after the ad

Uitsmijter

Jean-Claude van Damme is momenteel eregast op het filmfestival van Oostende. De actiester is daar om zijn nieuwste film Lukas te promoten. In deze snoeiharde Franse knokfilm speelt Van Damme de titelrol van Lukas, een uitsmijter van een nachtclub. Wanneer hij een klant bijna doodslaat, verliest hij de voogdij over zijn dochtertje. De politie geeft Lukas een kans om haar weer te zien, maar daarvoor moet hij wel infiltreren in een Nederlandse misdaadorganisatie. Bekijk hieronder alvast de opwindende teaser!

Walk of Fame

Voor The Muscles from Brussels was het bezoek aan het festival extra feestelijk. Van Damme kreeg namelijk zijn eigen ster op de Walk of Fame. Die onthulde de acteur in het gezelschap van zijn vrouw en zijn ouders. Natuurlijk waren ook talloze fans aanwezig om hun held toe te juichen. Een fan was net iets te enthousiast en werd door de security verwijderd. Na de onthulling van de ster vertrok Van Damme naar de rode loper van de bioscoop waar Lukas vertoond werd. Helaas is nog niet bekend of en wanneer Lukas bij ons te zien zal zijn.