In 2016 werd bekend dat The CW een televisieserie aan het maken is over de uit 1987 stammende vampierfilm The Lost Boys. Na twee jaar hebben ze eindelijk de pilot aangevraagd!

Article continues after the ad

De serie speelt zich af in Santa Carla, een wonderschone stad aan de kust van De Verenigde Staten van Amerika. Je kan daar gezellig over de boardwalk lopen en suikerspinnen eten, maar ondertussen is er ook een geheime onderwereld vol met vampieren… De show wordt geschreven door Heather Mitchell. Zij scheef onder andere voor Grey’s Anatomy en Scandal

Vampieren zijn populair

The Lost boys is niet de enige vampierenserie in de maak. Het heeft namelijk al heel wat competitie! Netflix is momenteel bezig met het maken van een serie over bloedzuigers genaamd V-Wars, met Vampire Diaries-hottie Ian Somerhalder in de hoofdrol. Ook is de serie Legacies inmiddels begonnen in Amerika, dat is de spin-off van The Originals en Vampire Diaries. Verder blijkt het in Nederland ook een hot topic te zijn, want Monic Hendrickx werkt met Penoza-regisseur Diederik van Rooijen aan een serie over vampieren. Er is dus genoeg keus voor de liefhebbers!