Ian Somerhalder in V Wars op Netflix

Goed nieuws voor iedereen die The Vampire Diaries mist: grote ster Ian Somerhalder keert terug in een hele nieuwe vampierenserie! Nog beter nieuws: V Wars staat vanaf nu online op Netflix. 

Article continues after the ad

De hunk speelt dit keer - vooralsnog - géén vampier, maar een arts. En daar zitten we sinds die eerste smeuïge beelden al met smart op te wachten. Zijn personage Dr. Luther Swann bestudeert een mysterieus virus dat zijn beste vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) in een vampier heeft veranderd. Nou, daar weet 'Damon' vast wel raad mee, *wink wink*. 
 


Waar gaat V Wars over? 

V Wars is gebaseerd op comics van Jonathan Maberry en Alan Robinson. Het eerste seizoen telt tien afleveringen. Wat je kunt verwachten? Nou, bereid je voor op een mogelijke oorlog tussen mens en vampier. Want wanneer Luther ontdekt dat zijn bestie Michael is geïnfecteerd, komen ze recht tegenover elkaar te staan. 


Luther vs. Michael

Als we Netflix' teasers mogen geloven, loopt het al snel uit de hand tussen deze vrienden. Luther ontpopt zich tot een belangrijke persoon binnen het 'mensen'-kamp; hij moet en zal een remedie vinden voor deze door klimaatverandering veroorzaakte ziekte. Ondertussen strijdt Michael voor de rechten van het groeiend aantal vampiers in de samenleving. Hij verandert in een soort 'underground' leider van zijn soort. Oftewel: érg veel spanning, actie en.... bloed!
 

V Wars is vanaf nu te zien op Netflix. Benieuwd naar de rest van het aanbod? Deze films en series komen óók in december uit!