Gwyneth Paltrow voor de Golden Globes van 2019

Bijna precies een jaar gelden lanceerde actrice en lifestyle-goeroe Gwyneth Paltrow een kaars die naar haar vagina ruikt. Allemaal leuk en aardig, maar één gebruikster zal er nooit meer een kopen. Ze moest het ding uit de weg ruimen toen 'ie explodeerde en een 'inferno' veroorzaakte!

Article continues after the ad

Gwyneths kutkaa- euhm, vaginageurkaars, bleek een dampend succes. Elton John had een flinke voorraad ingeslagen (altijd handig tijdens een apocalyps) en de actrice kwam later ook nog met een next level-vervolg: de orgasme-geurkaars die naar haar climax ruikt. De 50-jarige Jody Thompson uit Engeland komt nu met een wel heel verontrustend verhaal over de vaginageurkaars...

'Huiskamer bijna afgefikt'

Jody won het gewilde vulva-verzamelitem bij een online quiz, zo vertelt ze aan The Sun. Ze stak het ding aan en liet Gwyneths flamoes lekker door de huiskamer walmen. Maar, plottwist, op een gegeven moment kwam er opeens een 50cm hoge steekvlam uit de kaars. Holy shit. "De kaars explodeerde en er kwamen grote vlammen en allemaal kleine deeltjes uit."

Vlammende vagina

Het knetterde aan alle kanten. Jody spreekt zelfs van een 'inferno'. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het hele ding stond in de fik en het was te heet om aan te raken." Uiteindelijk kregen Jody en haar partner David de kaars te pakken, zo schrijft The Sun. Dit had zomaar veel erger kunnen aflopen. "Het hele huis had af kunnen branden." Gelukkig ziet Jody er nu ook wel de humor van in! "Op dat moment was het best eng, maar achteraf gezien is het best grappig dat de vaginakaars van Gwyneth in mijn huiskamer explodeerde."

Jody zelf nuanceert één detail, maar de rest van dit vurige verhaal lijkt wel te kloppen!