Naya Rivera

George Rivera, de vader van de overleden Glee-actrice Naya Rivera, haalt op Twitter flink uit naar Ryan Murphy. De Glee-producent kwam volgens George een afspraak met de familie niet na.

Ryan en twee andere producenten zouden een ‘studiepotje’ creëren voor Naya’s zoontje Josey. Volgens George hielden ze zich niet aan die afspraak, dus bracht hij zijn woede naar Twitter.

Article continues after the ad

Geen telefoontje

Everyone needs to know what Ryan Murphy really did … or didn’t do!” George tweet dat hij dit verhaal laat ontploffen, zodat iedereen het weet. Fans wilden meer details en die gaf hij ook. “Promises made in public, only to fade with time and excuses, even in an unexplainable tragedy.” Volgens George hebben ze niet eens een telefoontje gehad.

Ryan Murphy reageert

Een uur later reageerde Ryan Murphy op de berichten. Hij zegt dat de andere producenten en hemzelf vastberaden zijn om een college fund te maken. Ze zouden hier zelfs al meerdere gesprekken over hebben gehad.

Naya Rivera

Naya verdronk in juli 2020 tijdens een boottocht met haar zoontje. Ze bracht Josey in veiligheid met haar laatste krachten, maar zelf overleefde ze het niet. De Glee-cast herdacht hun oud-collega op social media met liefdevolle berichten.