Natasja Froger

Een verdrietige dag voor presentatrice Natasja Froger. Haar vader Joop is overleden. Ze deelt een lieve tekst en een mooie zwart-witfoto van haar vader op social media.

Het lijkt een vrij plotseling overlijden te zijn, want Natasja schrijft: ”Opeens was je weg lieve papa, maar dat hoort zo bij ons leven. Je kwam en ging altijd weer maar nu kom je helaas nooit meer terug.”

Goede reis, papa

De vrouw van René Froger schrijft dat ze hoopt dat haar vader ergens bovenop de brug van een schip staat en uitvaart naar een mooie bestemming: “Goede reis, papa. Tot ooit, ik hou van je.”

Article continues after the ad

 

De vader van Natasja woonde in Italië, waardoor ze elkaar niet zoveel konden zien de afgelopen anderhalve jaar. Ze videobelden wel regelmatig. Naast de zwart-witfoto’s zette Natasja meerdere foto’s van haar vader en haarzelf op het social medium.

Afscheid

Het zijn de afgelopen tijd moeilijke tijden voor de Frogers. Vorig jaar moesten René en Natasja afscheid nemen van Dominic Forsyth, een zeer goede vriend van het koppel.

Natasja werkt bovendien nog steeds aan het psychisch intensieve televisieprogramma Five Days Inside, waarin ze vijf dagen verblijft bij instellingen waar je normaal niet zo snel komt.

Onder de Instagram-post van vandaag zien we reacties van onder andere Viktor Brand, Olcay Gulsen, Maan en Nicolette van Dam. We wensen Natasja en haar gezin veel sterkte met het verlies.