Utopianen herdenken Cees

Gisteren kwam het treurige nieuws naar buiten dat oud-Utopiaan Cees Kramer op 65-jarige leeftijd is overleden aan kanker. Inmiddels stroomt Instagram vol met herdenkingen van zijn oud-medebewoners.

Article continues after the ad

"Geen woorden voor dit alles. Ik heb al 5 keer de zin veranderd. Ik weet gewoon echt niet wat ik moet zeggen... Je was en bent zo belangrijk geworden voor mij. Samen hebben wij een prachtige ervaring gedeeld en daar is een hele hechte vriendschap uit ontstaan", schrijft een bedroefde Romy, die een kind verwacht van haar Utopiaan-geliefde Cemal. "Cemal, ik - en vele anderen hebben erg van je genoten, en je zit ook daarom voor áltijd in ons hart." 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op de eerste foto; Hier stond je dan opeens als verrassing voor de deur op mijn verjaardag.. lieverd. ———————————————————————— • In de ochtend van 01 januari hebben wij het vreselijke telefoontje gekregen dat Cees is overleden. Dit hebben wij in overleg met de familie stil gehouden voor de familie en naasten. Uiteraard pas na goedkeuring en goed overleg met de lieve familie plaats ik deze foto’s. Uit || respect || hebben wij hier mee gewacht!! • Geen woorden voor dit alles, ik heb al 5 keer de zin veranderd.. ik weet gewoon echt niet wat ik moet zeggen.. je was en bent zo belangrijk geworden voor mij. Samen hebben wij een prachtige ervaring gedeeld en daar is een hele hechte vriendschap uit ontstaan. Cemal, ik - en vele anderen hebben erg van je genoten, en je zit ook daarom voor áltijd in ons hart. Door de vreselijke ziekte kanker moest je gaan.. maar veelste vroeg. Cees heeft op zoveel vlakken zijn stempel gedrukt en zal daarom ook altijd herinnerd worden als een bijzonder goede lieve man met het hart op de juiste plek. Ik hou van jou tot de maan en weer terug ❤️ 🙏🏻

Een bericht gedeeld door 𝚁 𝙾 𝙼 𝚈 𝙺 𝙾 𝙻 𝙳 𝙴 𝙽 𝙷 𝙾 𝙵 (@romykoldenhof_) op

Goede vriend Jessie

Utopiaan Jessie, die zowel in het eerste als tweede seizoen van het realityprogramma te zien was, laat het volgende weten. "Cees is voor mij altijd een man met veel ervaring en wijsheid geweest. Als ik ergens mee zat kon ik altijd bij hem terecht. Dit was niet alleen in Utopia het geval maar ook buiten de hekken van het beloofde land. Bedankt voor alles Cees! Je zit voor altijd in mijn hart & ik blijf zeilen op de wind van vandaag!"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit bericht is geplaatst in overleg met de familie/nabestaande. In de ochtend van 01 januari bereikte het droevige nieuws mij, dat mijn vriend Cees 20 minuten na de jaarwisseling is overleden.. in overleg met de familie heb ik dit stil gehouden. De laatste weken heb ik veel tijd met Cees door kunnen brengen en hebben we gelachen en gehuild. Ook heb ik Cees nog kunnen bedanken voor alle mooie herinneringen en levens/ondernemers lessen! Cees is voor mij altijd een man met veel ervaring en wijsheid geweest. Als ik ergens mee zat kon ik altijd bij hem terecht. Dit was niet alleen in Utopia het geval maar ook buiten de hekken van het beloofde land. Ik reageer niet op privé berichten met betrekking tot het overlijden daarom wil ik middels deze weg iedereen bedanken voor de condoleances en het medeleven. Bedankt voor alles Cees!! Je zit voor altijd in mijn hart & ik blijf zeilen op de wind van vandaag! Jess ❤️

Een bericht gedeeld door Toffe Tony (@jessievandegraafofficial) op

Vaderfiguur Cees

Ook andere Utopianen willen graag nog wat kwijt over 'vaderfiguur' Cees. Bekijk hieronder een selectie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rust zacht Utopia Legend en buiten dat een mooi mens.❤️

Een bericht gedeeld door Ruud Zwaan (@ruud_zwaan) op