Er is een echte Utopia-baby op komst! Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek laten via Instagram weten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De baby wordt maart 2020 verwacht. 

Article continues after the ad

Blije mama

Het koppel kan hun geluk niet op. Romy schrijft bij haar zwangerschapsaankondiging: “Zo blij dat ik het eindelijk van de daken kan schreeuwen! Ik ben zwanger! Samen met de liefde van mijn leven gaan wij een klein wondertje ter wereld brengen!” 

Opbloeiende liefde

Twee jaar lang deden Romy en Cemal mee aan het eerste seizoen van het realityprogramma. Ze werden zelfs zo verliefd dat Cemal zijn vrouwtje ten huwelijk vroeg onder toeziend oog van hun medekandidaten en alle camera’s. Hun deelname was niet alleen goed voor hun relatie, Romy heeft er zelfs een baan aan overgehouden! Zij gaat namelijk na de zomer het SBS-programma Huisdieren TV presenteren.

Utopia 2.0

Utopia 2.0 is nog steeds op de buis. De nieuwe kandidaten begonnen 31 mei 2018 aan hun avontuur met niks meer dan een kistje met wat planken en een oud mobieltje met wat beltegoed. Je kan ze elke werkdag om 19:30 uur zien op SBS6 of 24 uur per dag via de livestream