Rowena Temptation Island VIPS 2018
Source
RTL

Rowena Baierl, bekend van Utopia en Temptation Island VIPS, heeft een aantal zware weken achter de rug. Nadat ze eerder onthulde dat zij en haar partner afscheid hebben moeten nemen van hun (ongeboren) baby toen hij plots stopte met groeien, laat ze nu opnieuw van zich horen.

Article continues after the ad

"Een dikke kus voor elke steunbetuiging die we hebben gekregen", schrijft de realityster op Instagram na haar emotionele onthulling. "Het zijn er veel en we kunnen alle liefde en kracht gebruiken. Op deze manier willen wij dankjewel zeggen. Het voelt als een warme deken om ons heen." 

Kracht uit liefde

Rowena, die met haar ex-liefje Ruud meedeed aan de ultieme relatietest, laat weten kracht te halen uit alle berichten die ze krijgt. "Wij halen kracht uit de liefde die we krijgen vooral die van onze naasten, diegene die vanaf moment één nauw betrokken waren en het diepste verdriet hebben gedeeld met ons", schrijft ze bij datzelfde bericht. "Een vangnet die mij heel dierbaar is en ik niet kan en wil zonder deze mooie verbindingen. Dank daarvoor uit het diepst van mijn hart. Jullie weten wie jullie zijn."

Tijd om te helen

Ze wil - uiteraard op haar eigen moment - meer vertellen over de afgelopen periode. "Ik heb nog veel te zeggen en nog veel te delen over deze periode in mijn/ons leven en dat ga ik ook doen in mijn tijd, op mijn manier. First, let me heal myself some more. Liefde is het antwoord."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dikke kus voor elke steunbetuiging die we hebben gekregen. Het zijn er veel en we kunnen alle liefde en kracht gebruiken. Op deze manier willen wij dankjewel zeggen. Het voelt als een warme deken om ons heen. Wij halen kracht uit de liefde die we krijgen vooral die van onze naasten, diegene die vanaf moment één nauw betrokken waren en het diepste verdriet hebben gedeeld met ons. Een vangnet die mij heel dierbaar is en ik niet kan en wil zonder deze mooie verbindingen. Dank daarvoor uit het diepste van mijn hart. Jullie weten wie jullie zijn. 💙✨ Ik heb nog veel te zeggen en nog veel te delen over deze periode in mijn/ons leven en dat ga ik ook doen in mijn tijd, op mijn manier. First, let me heal myself some more. Liefde is het antwoord... #healing #proces #consciousness #grow #love #family #mylove #tribe #connections #power #strenght

Een bericht gedeeld door Rowena Baierl Official (@rowena_baierl) op