Cees Kamer in Utopia op SBS6

Reality-ster Cees Kamer, die zo'n 15 maanden in Utopia op SBS6 zat, is op 65-jarige leeftijd overleden.

Article continues after the ad

Dat meldde Shownieuws zojuist. Cees was al lange tijd ernstig ziek. Afgelopen jaar kreeg hij te horen dat er opnieuw kanker bij hem werd geconstateerd. Het ging om drie verschillende tumoren in zijn lymfeklieren. Afgelopen juli besloot Cees om zich niet meer te laten behandelen en te genieten van de tijd die hij nog had.

 

Vaderfiguur

Cees Kamer was een van de opvallendste verschijningen in Utopia. Hij verbleef maar liefst vijftien maanden in de reality-serie en ontpopte zich langzaam maar zeker tot een soort vaderfiguur voor de andere deelnemers. 

 

Instagram

Cees hield zijn Instagram-volgers de afgelopen tijd op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de slopende ziekte. Dit is zijn allerlaatste, hartverscheurende bericht:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wellicht hebben jullie inmiddels al het een en ander gehoord via de media of Live stream van Utopia , waar ik op bezoek was, Facebook en Instagram. Ik heb een MRI Scan laten maken dat was vorige week vrijdag. Afgelopen dinsdag kreeg ik de uitslag. Inmiddels heb ik uitzaaiingen in mijn rug op meerdere plekken en kans op inzakken van de wervels. Met andere woorden De kanker Pakt alles in mijn lichaam. De pijnstillers die ik heb werken niet in voldoende mate. Afgelopen donderdag in het ziekenhuis geweest bij een oncoloog internist. Hij stelde voor om te gaan bestralen die alleen gericht is op pijnbestrijding.Dat doen ze heel gericht op de bestaande tumoren. En dat zou de pijn moeten kunnen bestrijden. Dus daar ga ik mee starten volgende week woensdag. Maandagavond Allemaal kijken naar SBS 6 want ik zit in de aflevering van Utopia met mijn verhaal ,wat de status is .Ik was daar op bezoek en vroeg een ontmoeting met de inwoners, speciaal voor Jessie & Mariska . En dat mocht 😃 Tevens wil ik iedereen bedanken voor de vloedgolf aan reacties. Ik ben nog steeds diep onder de indruk van alle aandacht die ik van u krijg! En dat is heel bijzonder om mee te mogen maken. Ik ben daar echt kracht uit en dankbaarheid. Er zitten ook veel ontroerende bericht erbij van mensen die zelf Kanker hebben of net hebben meegemaakt. Ik denk ook aan hen🙏 Beantwoorden is onmogelijk ik vraag uw begrip daarvoor. Ik wens u allen een fijn weekend en geniet en blijf zeilen op de wind van vandaag, dat doe ik ook, dat helpt mij 🤭Heel veel liefs ❤️ Cees

Een bericht gedeeld door Cees Kamer (@ceesutopiaan) op