Jordy Jahmal en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Zoals jullie inmiddels weten, is Jordy uit De Bachelorette de zoon van Utopia-deelnemer Alexandra. Shownieuws zette moeder en zoon voor de camera om te vertellen over hun liefde voor realityprogramma’s en elkaar.

Bachelorette-Jordy heeft bekende moeder

Jordy is een van de laatst overgebleven mannen in De Bachelorette. Hij lijkt zelfs hard op weg om het hart van Gaby Blaaser te veroveren! Ook kijkers zijn onder de indruk van Jordy. Dat heeft vast iets te maken met het reality-DNA dat door zijn aderen loopt: zijn moeder Alexandra kun je namelijk kennen van haar deelname aan Utopia. Ondanks dat het niet altijd even goed boterde tussen Jordy en zijn moeder schoven de twee toch aan voor een interview met Shownieuws.

Utopia-Alexandra trots op zoon Jordy

Alexandra heeft altijd al gevonden dat haar zoon Jordy wel iets met tv móést gaan doen: hij heeft immers de uitstraling en de looks! En zij weet natuurlijk waar ze het over heeft: Alexandra was zoals gezegd te zien in Utopia, waar ze heel erg van heeft genoten. Toen Jordy haar vertelde dat hij meedeed aan De Bachelorette had Alexandra echter slechts één tip voor Jordy: wees jezelf! De Utopia-deelnemer sluit af door te zeggen dat ze heel trots is op haar zoon.

Article continues after the ad

De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien.