hmmik help mijn man is klusser andré linda

Een unicum in Help, Mijn Man Is Klusser! HMMIK zou een paar maanden geleden al bij André en Linda langsgaan, maar het stel haakte op het laatste moment af. Linda klapte uit de school en André besloot dat het programma niet welkom was. Presentator John Williams laat het er echter niet bij zitten: hij gaat alsnog helpen!

23 jaar in een bouwval

Linda woont al 23 (!) jaar met haar man, André, in een huis dat niet af is. Hun 10-jarige dochter, Martine, is geboren in de schuur en woont haar hele leven al tussen de bouwmaterialen. Inmiddels laat de gezondheid van André ook te wensen over… Zodoende besloot zus Moenja opnieuw Help, Mijn Man Is Klusser! in te schakelen. Ze benaderde het programma 10 jaar geleden ook al, maar werd toen niet geselecteerd. Nu het stel inmiddels dus al dik twee decennia in een bouwval woont, komt HMMIK alsnog graag langs!

Verrassing van John Williams

Zoals gezegd, weten André en Linda alleen niet dat John langskomt. De grote vraag is of ze de hulp van John en zijn team zullen accepteren. Linda is enorm blij, maar André lijkt minder enthousiast… Hij doet de dingen graag op zijn eigen manier, maar accepteert de hulp uiteindelijk toch. Linda en hij steken (tot ons groot genoegen) sámen de handen de mouwen en weten een mooie woonkeuken te realiseren. Dat betekent dat Linda niet langer met haar pannetjes naar de schuur hoeft te lopen. Hoera!

Article continues after the ad

Meer lezen over andere spraakmakende Help, Mijn Man Is Klusser!-afleveringen? Eerder hield ‘creep’ David de gemoederen flink bezig. Of wat denk je van Mees, die (onterecht?) bedolven werd onder kritiek. Ten slotte noemen we Sam, die het flink te verduren kreeg van John

Help, Mijn Man Is Klusser! is iedere maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.