Vanaf vanavond is Alberto Stegeman weer terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. En hij gaat meteen met de deur in huis vallen, want in deze eerste aflevering laat de onthullende reporter zien hoe hij een nepbom op een legerbasis kon neerleggen. Gewoon om even de beveiliging te testen. Bij wijze van voorpret kijken we terug naar een aantal van Alberto's meest spraakmakende ontmaskeringen van de laatste paar jaar.

Article continues after the ad

Februari 2015: De Malafide Manueel Therapeut

Deze manueel therapeut kan tijdens het behandelen van zijn patiënten zijn handjes niet thuishouden. Alsof dat nog niet erg genoeg is heeft hij het ook nog voorzien op vrouwen die in hun verleden allemaal iets traumatisch hebben meegemaakt; ze schakelden hem nog wel in voor therapie om daarvan af te komen?! Hoog tijd voor Alberto om tussenbeide te komen.

Februari 2017 - de seksdeurwaarder

Een louche deurwaarder biedt vrouwen aan hun schulden af te betalen in de vorm van seksuele diensten. Die schakelen Alberto en zijn team in, en de reporter confronteert de seksdeurwaarder met zijn gedrag. Hij smeekt nog tevergeefs om zijn baan!

Maart 2017 - De hulpverleners-oplichter

Oplichter Klaas G. richtte allerlei stichtingen op, waarmee hij hulpverleners zou regelen voor evenementen. Die kregen echter niet betaald, want Klaas G. ging er zelf met alle centen vandoor. Alberto komt in contact met de slachtoffers en gaat achter de oplichter aan.

Januari 2018 - De zedendelinquenten

In seizoen 15 zien we Alberto in actie als zijn nieuwe alter ego Eddie Meijer. Stel je voor dat Gerard Depardieu mee zou doen met de New Kids, en dan heb je Eddie. Rare vermomming of niet, in dit meest recente seizoen pakt Alberto weer een paar smeerlappen in hun kraag waarvan je blij wordt dat ze gesnapt zijn. Meteen in de eerste aflevering confronteert hij een aantal zedendelinquenten.

januari 2018 - De seksbeluste nepmakelaar

Nepmakelaar Chris S. biedt vrouwen die financieel in de problemen zitten een goedbetaalde baan aan in een makelaarsbedrijf. 16 uur werk voor 3250 euro netto, dat willen we allemaal wel! Voor dat geld wil Chris echter eerst seks met zijn werkneemsters. En wie ja zegt komt er vervolgens achter dat Chris helemaal niet werkt bij het desbetreffende makelaarsbedrijf! Alberto komt in actie en confronteert de gluiperd met zijn smerige gedrag