Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted

Spider-Man-ster Tom Holland speelt óók de hoofdrol van Nathan Drake in de Uncharted-film. Op Instagram heeft de acteur de eerste foto van de avonturenfilm gedeeld!

Uncharted is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks op de Playstation. Nathan Drake is een door de wol geverfde avonturier, die met zijn vrienden schatten zoekt op exotische locaties. De games lijken wel een beetje op Indiana Jones, met veel puzzels, actie en verraad van concurrerende schatzoekers!

Tom Holland rondde deze week zijn opnames voor de film af, en dat viert hij op Instagram met de eerste foto van hem als Nathan Drake!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op

Opvallend is dat Holland er een stuk jonger uitziet dan het gamepersonage Nathan Drake. Uncharted is gedeeltelijk gebaseerd op de vierde game uit de reeks (A Thief’s End), maar is óók een prequel op de Playstation-avonturen van de ontdekkingsreiziger. Mark Wahlberg speelt Nathans mentor Victor ‘Sully’ Sullivan, die de jonge ontdekkingsreiziger onder zijn hoede neemt.

Uncharted: The Movie

Andere hoofdrollen zijn er voor Antonio Banderas en Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina, The 100). Het is de bedoeling dat Uncharted in juli 2021 in de bioscoop verschijnt, maar we durven er geen vergif op in te nemen.

Stemacteur Nolan North, die de stem van Nathan Drake in de games inspreekt, bezocht onlangs ook de Uncharted-set. Hij postte een paar gave foto’s op Twitter. Ziet er avontuurlijk uit!