Netflix heeft Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill) gestrikt voor een grote rol in een bovennatuurlijke thrillerserie! In Chambers ontdekt ze dat er iets helemaal fout zat bij haar overleden dochter.

Article continues after the ad

In Chambers wordt het leven van een jonge hartpatiënte gered met een donorhart. De herkomst van het orgaan is echter nogal dubieus: de donor, zelf een jongedame, overleed onder mysterieuze omstandigheden.

Brrrr!

Hoe dichter de patiënte bij de waarheid komt, des te meer karaktertrekken krijgt ze van haar anonieme weldoener. Sommige nieuwe trekjes zijn erg… onheilspellend!

Uma Thurman speelt de moeder van de hartdonor, Nancy. Met frisse tegenzin houdt ze voorzichtig contact met de ontvanger van het hart. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat haar dochter misschien minder dood is dan ze denkt...

Chambers is bedacht en geschreven door Leah Rachel. Akela Cooper (Luke Cage, The Witches Of East End, The 100) treedt op als showrunner.

Big on Netflix

Uma Thurman is het bekendst vanwege haar hoofdrollen in films van Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Kill Bill). Hoewel de relatie tussen de twee (en Thurman zelf) een fikse deuk opliep door een mislukte autostunt, zou ze in de toekomst wel weer met Tarantino willen werken. Voorlopig lijkt dit echter nog niet aan de orde.

Chambers wordt in 2019 verwacht op Netflix. De serie kent in eerste instantie tien afleveringen van een uur. Het is interessant om te zien dat veel grote filmnamen lekker met Netflix samen willen werken. Will Smith speelde de hoofdrol in de Netflix-film Bright (en keert terug voor het vervolg). Daarnaast krijgen Ryan Reynolds en regisseur Michael Bay 150 miljoen dollar om een film te maken over miljardairs die op boeven jagen.