Uma Thurman sluit niet uit dat ze in de toekomst opnieuw samen zal werken met regisseur Quentin Tarantino. In februari vertelde de actrice nog dat ze op de set van Kill Bill een auto-ongeluk heeft gehad. Dit gebeurde tijdens een mislukte stunt die zij op aandringen van Tarantino zelf moest doen.

Article continues after the ad

Spraakmakend stuk

In een spraakmakend stuk in de New York Times deed Thurman begin dit jaar een boekje open over haar ervaringen met Tarantino en zijn voormalige producent, de grijpgrage smeerlap Harvey Weinstein. Hieruit kwam naar voren dat zij nog steeds last heeft van een auto-ongeluk dat ze tijdens de opnames van heeft gehad. Schokkende beelden hiervan plaatste ze vervolgens op haar instagram-pagina. De regisseur biedde hierop zijn excuses aan en noemde het de grootste fout uit zijn carrière. Thurman gooide op haar beurt de deur niet voorgoed dicht: “Ik begrijp hem. Als hij een goede rol zou schrijven en als we er allebei klaar voor zouden zijn, dan zou het zo weer kunnen gebeuren”, aldus de ster uit Pulp Fiction en de Kill Bill-films.

Goede verstandhouding

De actrice gaat er prat op altijd een goede verstandhouding met Tarantino te hebben gehad, zelfs na het ongeluk. “We hebben wel eens onenigheid gehad, maar wat wil als je al 25 jaar creatief met iemand samenwerkt?” Daar voegde ze nog wel even onheilspellend aan toe: “De geschiedenis die we samen hebben zou alleen nog maar over mijn ongeluk zijn gegaan als ik daarbij omgekomen was”. Thurman vertelde dit alles in een interview voor haar nieuwe film The Con Is On.