Na onder andere Londen en Parijs is STAR WARS™ Identities vanaf 30 september in Nederland te zien. Een unieke tentoonstelling met 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en nog veel meer. Hiermee komt aan de tentoonstelling van Harry Potter een einde.

Article continues after the ad

The Force Awakens

Het verhaal van elk Star Wars personage wordt verteld aan de hand van originele objecten uit de echte collectie uit de Lucasfilm Archives. Die rijke collectie is vooral gebaseerd op de zes eerste episodes. Daarnaast komen ook items aan bod uit The Clone Wars en een aantal uit Star Wars Episode VII: The Force Awakens.

Yoda

Favorieten als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda, de Millennium Falcon en nog veel meer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle generaties.

Identity Quest

Daarnaast hebben de makers van de tentoonstelling iets leuks bedacht. Want wie zou jij zijn als je een Star Wars held was? Daar kan je achter komen tijdens je bezoek. Uitgerust met een audiotour en een RFID polsband ervaar je als bezoeker een zogenaamde identity quest waarbij aspecten het eigen karakter gecombineerd worden met fictieve elementen uit het Star Wars universum.

Deze unieke interactieve ervaring is verweven met de collectie; zo loopt de identity quest langs tien interactieve stations als een rode draad door de hele tentoonstelling. Aan het einde van de tentoonstelling wordt voor iedere bezoeker het unieke Star Wars personage onthuld. 

Kan je niet wachten? Dat moet nog héél eventjes, maar tickets zijn wel vanaf vandaag te koop!