Nog voordat het eerste seizoen van Undercover gedropt is op de streamingdienst, maakt Netflix al bekend seizoen twee ook in het aanbod op te nemen. Uitzonderlijk nieuws! Zeker aangezien het de eerste Vlaams-Nederlandse serie is die op de streamingdienst verschijnt.

Article continues after the ad

Een primeur!

Dat er überhaupt een tweede seizoen van Undercover in de maak is, leerden we gisteren al. Hoofdrolspeelster Anna Drijver deelde namelijk een foto van de opnames. Misschien had Netflix aan één enkele foto al genoeg! Hoe het ook zij: het is inmiddels dus in ieder geval bevestigd dat dit tweede seizoen óók op het platform te zien zal zijn. Een releasedatum voor de nieuwe reeks is echter nog niet gegeven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is happening #Undercoverserie 2. @tomwaes @eenbe @elise_is_here @demensenbe

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver) op

Geen zorgen

Undercover draait om Ferry Bouman (Frank Lammers), een van de grootste XTC-producenten in de wereld. Hij leidt een luxe leventje in zijn villa op een campingterrein net op de grens van België en Nederland. Hij had echter niet gerekend op de twee undercover-agenten (Anna Drijver en Tom Waes), die proberen zijn geheime netwerk op te rollen. Het eerste seizoen van Undercover wordt op 3 mei op Netflix verwacht. Geen Netflix, geen zorgen. De serie is sinds 24 februari namelijk ook al te zien op het Belgische tv-kanaal Eén. 

PS Mocht je door dit nieuws trouwens zin hebben gekregen in nog meer Vlaams-Nederlandse samenwerking? Probeer dan ook het uiterst succesvolle Als De Dijken Breken eens!