De opnames voor het vierde seizoen van Fuller House zijn in volle gang. Maar donkere wolken pakken zich samen boven Huize Tanner…

Gevarenzone

Vanmorgen werd bekend dat Netflix na het zevende seizoen stopt met Orange is the New Black. En het schijnt dat Fuller House ook in de gevarenzone zit! Met Fuller House maakte de sitcomklassieker uit de jaren 80 een succesvolle doorstart. De serie trapte twee jaar geleden af op Netflix en sindsdien zijn we alweer drie seizoenen verder. Begin dit jaar kondigde de streaming-dienst nog aan dat de reeks een vierde seizoen zou krijgen. Maar het vierde hoofdstuk zou dus zomaar eens ook meteen het laatste kunnen zijn!

 

Article continues after the ad

Geruchten

Dat beweert althans TVLine, die het nieuws heeft gehoord van anonieme bronnen. Netflix ontkent de geruchten niet, maar bevestigt ze ook niet. Een woordvoerder zegt: “Er is nog geen besluit genomen over de toekomst van Fuller House. We kijken uit naar de première van het vierde seizoen later dit jaar.” Mocht de reeks toch op het hakblok belanden, dan hopen we stiekem op een horror-reboot à la Sabrina the Teenage Witch!