De coronacrisis heeft gezorgd voor het uitstel van menig film… Dat geldt ook voor de gehele Marvel-kalender. Knap genoeg lukt het Taika Waititi om aan dat vervelende feit toch een positieve draai te geven! Hij laat namelijk weten dat zijn Thor: Love & Thunder flink kan profiteren van het uitstel.

Thor: Love & Thunder krijgt gestoord/goed script

Terwijl wij nog in een hoekje zitten te huilen, bekijkt Taika Waititi het van de zonnige kant! De schrijver/regisseur laat in een interview met Total Film weten dat de uitbraak van het coronavirus ook tot iets positiefs kan leiden! Althans, als het op zijn aankomende Marvel-film Thor: Love & Thunder aankomt:  "Er zijn een paar positieve dingen die ik meeneem uit deze crisis. Een daarvan is dat veel films gehaast worden. Je hebt in ieder geval niet zo veel tijd als je zou willen met het schrijven van het script en dat soort dingen." Taika besluit zijn quarantaine zodoende te gebruiken om het toch al gestoorde script van de Marvel-film te verfijnen. Hij gelooft dat deze extra tijd zal leiden tot een zeer goed script.

Thor: Love & Thunder vanaf 28 februari 2022 in de bios

We waren sowieso al erg benieuwd naar Thor: Love & Thunder, die vanaf 28 februari 2022 in de bioscoop draait. Al is het alleen maar omdat Natalie Portman voor het eerst sinds Thor: The Dark World terugkeert naar het MCU én omdat Christian Bale te zien zal zijn als de schurk van de film.

Article continues after the ad