Ruud de Wild

Ruud de Wild en zijn partner Olcay Gulsen hebben een spannende maand achter de rug! Ruud de Wild maakte bekend kanker te hebben en onderging een operatie om een tumor te verwijderen. Inmiddels is De Wild weer thuis, en “de gevreesde K is weg”, tot opluchting van zijn fans en tout bekend Nederland!

In een Instagram-story van Olcay meldt de discjockey dat hij een goede uitslag heeft gehad in het ziekenhuis. De ontstekingswaarden zijn normaal, en “de gevreesde K is weg.” De Wild is dus gezond: “Ik vind het wel nog eng. Maar ik ben heel blij.”

Article continues after the ad

Zijn collega’s en vrienden hebben het goede nieuws ook ontvangen. Op Instagram wordt De Wild bedolven onder de gelukswensen.

<3 voor Ruud en Olcay

Het aantal hartjes van Gerard Ekdom, Giel Beelen, Danny de Munk en Wendy van Dijk is bijna niet te tellen. Sounds el Ahmadi geeft de DJ een dik applaus en Bridget Maasland bouwt een feestje op Ruuds timeline.

“Ooooh, wat ontzettend fijn, Ruud!”, meldt Linda Hakeboom, die zelf lijdt aan borstkanker. Begin dit jaar leek ze genezen maar inmiddels is ze weer aan een chemokuur begonnen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

De Wild maakte eind maart bekend dat hij geopereerd moest worden om een tumor te verwijderen uit zijn darm. In eerste instantie leek alles goed te gaan, maar de DJ werd kort daarna weer opgenomen in het ziekenhuis, vanwege complicaties.

Dat was erg schrikken, maar Olcay Gulsen meldde kort daarop dat Ruud weer helemaal de oude zal worden. Voorlopig wordt hij op Radio 2 vervangen door Eddy Keur.