De Bachelorette

Actrice Gaby Blaaser en haar mannen schitterden de afgelopen weken in Videoland-hit De Bachelorette. Vanochtend konden fans dan eindelijk zien wie er uiteindelijk met de laatste roos van Gaby vandoor ging. Schiet cupido raak bij Niek of Joey? 

Article continues after the ad

Die twee mannen waren nog over in Zuid-Afrika. En toen Gaby haar tv-avontuur gisteren nog omschreef als "het mooiste en meest romantische avontuur" dat ze zich maar kon wensen, wisten we dat we hier niet te maken hadden met een tweede Gordon Gaat Trouwen. Nee; Gaby maakte een keuze! Let op: spoilers volgen.

Niek of Joey

"Met pijn in mijn hart moet ik jou zeggen dat ik jou niet die laatste roos ga geven", zegt Gaby tegen Niek, voor wie ze - zo onthult ze - ook gevoelens heeft. Toch gaat Joey er met de winst vandoor. "Joey, Joey, Joey", zucht een verliefde Gaby wanneer ze haar droomman vertelt hoe het zit. "Ongelooflijk. Wat ik voor jou voel... dat heb ik echt al heel lang niet meer voor iemand gevoeld.

Eind goed, al goed?

Gaby en Joey - die de roos uiteráárd accepteert - lopen vervolgens onder de zwoele klanken van Etta James' At Last samen weg. Het perfecte einde van een wekenlange, zinderende en af en toe zenuwslopende liefdesreis. Maar... we zijn nog niet van De Bachelorette af! Volgende week komt er nog een speciale terugblik-aflevering en de eerste preview belooft al dat het best juicy gaat worden. Zo zien we hoe deelnemer Jordy, die zich genaaid voelt, van zich af bijt. En we krijgen ook antwoord op dé grote vraag: zijn Joey en Gaby nog samen?