Caroline in BenB Vol Liefde

Na weken vol ongemakkelijke momentjes, tedere ontboezemingen en beginnende, prille liefdesmomentjes was het vandaag dan eindelijk zover: Videoland-abonnees die vooruitkijken kregen het verlossende antwoord. Heeft er iemand ware liefde gevonden?

Let op: dit artikel zit tjokvol spoilers over de laatste aflevering van B&B Vol Liefde, die morgenavond pas op RTL 4 komt.

 

Jacob

Jacob, B&B Vol Liefde

Article continues after the ad

Nope, geen verrassingen hier: Jacobs vier dames gingen maar al te graag weg uit zijn mega-villa in Portugal nadat ze er een paar weken 'vast' zaten in quarantaine. De vonken vlogen in het rond, maar niet op een liefdevolle manier. Jacob klikte totaal niet met Jennie, Monica, Anita en Sigrun. Het was "pissen in de wind", zoals 'ie het zelf poëtisch samenvatte. Gelukkig vond Jacob in de laatste aflevering alsnog zijn ware liefde terug: hij kon eindelijk weer windsurfen!

Roxanne

Roxanne, B&B Vol Liefde avontuur

We kregen wel een verrassing te zien bij Roxanne, eentje die er best wel inhakte. Wie dacht dat het na Theuns vertrek helemaal ging vlammen tussen Rox en hunk Mitch, heeft het mis. Hun chemie zat er nog wel, maar de twee sloegen toen ze samen waren helemaal dicht. Ook kwamen ze erachter dat chemie niet automatisch betekent dat er ook aantrekkingskracht zit. Ook hier dus géén match. Het is een keiharde wereld.

Debbie

Debbie, B&B vol liefde

Door naar Debbie, die ook geen kans op liefde meer maakte. Zeker niet nadat Pascal aangaf zich genaaid te voelen. Niet dat Debster zelf wel helemaal hoteldebotel was op hem of Christian - absoluut niet. Het Italiaanse avontuur was vooral een kans op bromances tussen haar heren. Debbie bleef zonder liefde achter en had steeds het gevoel dat de heren meer vakantie vierden dan dat ze haar probeerden te versieren...

Bert

B&B Vol Liefde Bert & Romana

Bert kreeg in Frankrijk op de valreep nog een vijfde vrouw, de Friese Froukje. Alleen vond ze Bert een veel te autoritaire man. Het knalde af en toe flink, wat voor ons ramptoeristen wel lekkere tv opleverde. Bert vond Froukje dan weer niet assertief genoeg om tegen 'm in te gaan, dus de 'afkeer' was wederzijds. De twee sloten zonder ruzie af met een hug, maar meer niet; Froukje ging vast met gierende banden naar Nederland.

Caroline

Caroline in BenB Vol Liefde

Nou, we zijn na al die liefdesellende wel toe aan een succesverhaal en gelukkig kwam dat er alsnog bij 'Caro Clean' in Oostenrijk. B&B-eigenaresse Caroline en haar viervoeter Roosje stuurden Jeroen weg en zaten alleen met voetbaltrainer Eric. Dat bleek een goede keuze: Eric gaf haar in het bijzijn van haar vrienden een bos bloemen met een liefdesbrief, waarna Caroline aangaf zeker verder te willen met Eric. Als klap op de liefdesvuurpijl kon er zelfs een kus op de mond vanaf. Aw yeah!

Vincent

b&b vol liefde vincent

Van Vincent wisten we al dat 'ie erg lekker ging met Monique, die hij al liefkozend 'Moon' noemde. Art kwam polshoogte nemen in Italië en regelde dat Monique nog een aantal dagen langer kon genieten in de B&B. En kunnen we ook al bow-chicka-wow-wow roepen? Gerust! Moon en Vincent zijn lekker bij elkaar in bed gekropen!

Hoe gaat het nu?

We willen niet de anti-cupido gaan uithangen, maar eh... de twee succesverhalen klinken natuurlijk erg veelbelovend. Toch is B&B Vol Liefde maanden geleden opgenomen. Het zou dus ook zomaar kunnen dat de twee liefdesbubbels alsnog meedogenloos uit elkaar spatten toen de camera's verdwenen. Hopelijk komt RTL morgen, na de uitzending op tv, met een broodnodige 'Hoe is het nu met?'-update.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.