Het was 2013 en voor Arrold was het een spannende avond: hij stond namelijk bij Linda de Mol Miljoenenjacht te spelen. Maar toen ging er iets mis. Hij drukte op de knop maar bedoelde het niet zo... Er volgden vele rechtszaken en de laatste, het hoger beroep, is nu geweest. 

Article continues after the ad

Rode knop

Wij zijn niet van die spelprogramma-kijkers, maar dit akkefietje klonk ons bekend in de oren. De beste man zou 'per ongeluk' op de rode knop hebben geduwd. En daarmee maakte hij een einde aan zijn winning streak en moest hij naar huis met 125.000 euro. Lullig hoor. Het zure was wel dat in de koffer, hetgeen hij had kúnnen winnen, de hoofdprijs van 5 miljoen zat. Linda de Mol zei nog 'nou, anders doen we toch alsof je niet gedrukt hebt en dan spelen we door', maar die werd meteen terug gefloten: stoppen en wegsturen die kandidaat. En sindsdien probeert Arrold dus zijn gelijk te halen bij de rechter. En daar is hij al jaren zoet mee. 

 

Rechtszaak

Arrold probeerde sindsdien zijn gelijk te halen bij de rechter. In 2017 kreeg hij al te horen dat het feest niet doorging, maar toen wilde hij nog in hoger beroep. Maar nu, na ruim 5 jaar dus, is er juridisch geen weg meer te bewandelen: hij zal het moeten doen met zijn 125.000 euro. Nou maar hopen dat de proceskosten niet te hoog waren... En dat hij er een keer klaar mee is, want tsja, het leven is kort enzo.