The New Yorker heeft een audiotape gepubliceerd waarop filmproducent Harvey Weinstein zich zou opdringen aan actrice Ambra Gutierrez. De zaak rondom de bekende filmmagnaat is inmiddels uitgegroeid tot het grootste seksschandaal in Hollywood ooit.

Article continues after the ad

Hij was al op unaniem aandringen aan de schandpaal genageld, maar de beschuldigingen aan het adres Harvey Weinstein blijven maar komen, en niet van de minsten! 

De gebeten hond in kwestie is inmiddels dan ook alles kwijt: baan (bij zijn eigen bedrijf Weinstein Company), mondiaal aanzien en sinds enkele dagen ook zijn echtgenote Georgina Chapman. Naar verluidt is Weinstein inmiddels naar de bekende Meadows-kliniek vertrokken. Deze kliniek behandelt patiënten voor verschillende gedragsstoornissen, waaronder seksverslaving.

Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow

Toch lijkt het einde van de ellende nog niet in zicht. Onder meer Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow en Cara Delevigne deden de afgelopen dagen nog uit de doeken hoe zij door de bekende producent (Good Will Hunting, Pulp Fiction) seksueel geïntimideerd werden. Ook steeds meer mannelijke vrienden en oud-collega’s distantiëren zich nu publiekelijk van de seksueel overactieve Weinstein. Onder hen Ben Affleck en Matt Damon.

Gedreig

Ambra Gutierrez doet er nu een geheel nieuw schepje bovenop. Het model geeft een audiofragment vrij waarop daadwerkelijk te horen is hoe Weinstein te werk gaat. Samengevat: het is niet makkelijk nee zeggen tegen de vastberaden producent, die blijkbaar geen moeite heeft met wat gedreig hier en daar. 

Massage

Actrice Jessica Barth vertelde eerder al hoe Weinstein haar uitnodigde voor een ‘naakte massage’.

Lindsay Lohan

Er was ook één iemand die het voor Weinstein heeft opgenomen en die luistert naar de naam Lindsay Lohan. In een video roept ze iedereen op de beste man vooral met rust te laten omdat ze het zielig voor hem vindt. De video is inmiddels verwijderd, maar enkele media waren helaas voor Lohan te snel.