Na de speelgoedwinkels maken de Ugly Dolls volgend jaar ook de bioscopen onveilig. Gelukkig gaat dat er best gezellig aan toe!

Feestje

Volgend jaar zomer maken de Ugly Dolls hun bioscoopdebuut. In hun eerste animatiefilm maken we kennis met Moxy en haar al even muzikale vrienden. Zij leiden een vrolijk leven in Uglyville, een stadje waar het iedere dag feest is. Toch zijn ze ook benieuwd wat er buiten de stad te beleven valt. Op hun ontdekkingsreis stuiten ze op het dorpje Perfection, maar daar is niet alles zo perfect als de naam suggereert…

 

Article continues after the ad

Popsterren

Ugly Dolls is gebaseerd op het gelijknamige speelgoed dat in 2001 het levenslicht zag. In de gelijknamige film zal er veel gezongen worden en dus zijn er de nodige popsterren gecast in deze animatiefilm. Zangeres Kelly Clarkson tekende voor de hoofdrol van Moxy. Zij zal worden bijgestaan door onder anderen Janelle Monáe, Nick Jonas en rapper Pitbull. Kelly Asbury zal in de regiestoel plaatsnemen. Hij regisseerde eerder de animatiefilms Shrek 2 en Gnomeo & Juliet.

Ugly Dolls draait vanaf 31 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen!