UFC

Zowat alle sporten op aarde liggen momenteel stil door de coronacrisis, maar het Ultimate Fighting Championship (UFC) gaat schijnbaar gewoon door. Op 18 april vindt UFC 249 plaats op een geheime locatie, en daarna verhuizen de vechters naar… een geheim eiland?

Dat meldt UFC-baas Dana White tenminste. Waar UFC 249 gehouden wordt is nog niet bekend, maar volgens White heeft de organisatie de gelegenheid voor twee maanden vastgelegd. Na 18 april is White van plan om wekelijks nieuwe gevechten uit te zenden.

Tegelijkertijd werkt UFC er aan om een privé-eiland te huren waar vechters elkaar te lijf kunnen gaan in de maanden daarna! Volgens White is er nog geen deal over het eiland, maar is het zo goed als rond.

Article continues after the ad

UFC 249

Een eiland is natuurlijk erg geïsoleerd en volgens White maakt dat het makkelijk om een situatie te creëren waarin alle vechters en opnamepersoneel ‘coronavrij’ kunnen blijven.

Het is een ambitieus plan, maar volgens ons zijn er minstens drie Jean-Claude van Damme-films die op deze manier beginnen!

De UFC-gevechten zijn online te volgen via de site van Veronica.