Tygo Gernandt

Acteur en recent Wie is de Mol?-deelnemer Tygo Gernandt ging uit de kleren voor JAN Magazine en zijn volgers zijn helemaal in katzwijm van de zwoele beelden!

Article continues after the ad

Poedelnaakt op tafel; Tygo doet het gewoon. In een voorproefje van de shoot in het magazine zien we hoe de acteur in de verte kijkt terwijl hij zijn derrière op het tafelblad parkeert.

'Bij Bridget op de bank'

"Mij is geleerd dat ik niet op de tafel mocht zitten. Maar mooie foto hoor", grapt Tygo-fan Betty. Ook volger Jessica is onder de indruk. "Zo zit mijn vriend ook altijd op tafel.... maar jij kan het beter hebben!" Ouch! Verder moeten sommigen ook meteen denken aan de naaktfoto die een andere BN'er deze week online knalde, Bridget Maasland. "Je kan zo bij Bridget op de bank", aldus Eliza.

 

Geen gezin

In het magazine zelf vertelt Tygo openhartig over zijn (liefdes)leven. Momenteel is hij single, na eerdere relaties met o.a. Eva van de Wijdeven, Tatum Dagelet, Anna Drijver, Tanja Jess en Annewil Hokken, waar hij nog steeds "een goed contact" mee heeft. Het verlangen om kinderen te krijgen heeft hij nu niet meer zo. "Ik heb heel lang gedacht dat ik óók een gezin wilde stichten. Dat verlangen wordt minder."

Burn-out, depressies en cocaïneverslaving

Tygo gaat ook flink de diepte in en vertelt onder meer over de heftige tijd in zijn leven met een cocaïneverslaving, maar ook meerdere burn-outs. "Een jaar geleden was ik overwerkt en ik moest meteen weer denken aan die vorige keer, toen ik na zes keer een burn-out te hebben overleefd in een enorme depressie belandde. Zoiets wens je echt je grootste vijand niet toe." Inmiddels doet Tygo het rustiger aan. Hoe hij zijn leven nu vormgeeft, lees je in het interview met JAN Magazine.