NOS, persconferentie, Mark Rutte, Doventolk Irma

Doventolk Irma stal deze week tijdens de persconferentie opnieuw de show. Dit keer was het alleen niet vanwege een bepaald gebaar, maar vooral omdat ze plots aan de zijlijn stond. Twitter maakt zich zorgen! 

Article continues after the ad

Tijdens de persconferentie van vanavond vertrok Irma vlak voor het beantwoorden van de vragen. Ze werd vervolgens vervangen door een andere collega. Had ze een noodsituatie, een belangrijke afspraak of was er meer aan de hand?

Te zwaar

Twitter kan rustig slapen vannacht, want gelukkig bleek er uiteindelijk niets aan de hand met Irma. Het is alleen gebleken dat de vorige persconferenties net iets te zwaar waren voor één tolk en daarom nam collega-tolk Corline het stokje van haar over. Zij mocht vervolgens de vragen van de pers en de antwoorden van Mark Rutte en Hugo de Jonge tolken. 

Verbaasde reacties

Irma, die eigenlijk helemaal geen BN'er wil worden, heeft inmiddels het hart van vele Twitteraars veroverd en dat bleek dan ook wel uit de reacties op de wisseling. Niemand zag dit plotselinge vertrek aankomen. Lees hieronder een selectie van de tweets!