Myron en Dora in Ik Vertrek

De makers van Ik Vertrek hebben wéér goud in handen: de aflevering van gisteren, waarin we kennismaakten met het excentrieke stel Dora en Myron, is er eentje voor in de geschiedenisboeken. Vreemdgaan, een kind dat Qing heet, zwetende mannen; het kwam allemaal voorbij en twitter ontplofte zowat. 

Article continues after the ad

Kijkers konden gisteren in geur en kleur meegenieten van het gezin Freeling. Myron, Dora en hun kinderen Qing (5) en Ramses (1) gingen naar Italië om daar een camping te beginnen. In eerste instantie ging Myron alvast alleen om vooruit te werken terwijl Dora in Nederland bleef. En... ze heeft geen goede ervaring met langeafstandsrelaties. Ze ging daardoor al eens vreemd!


Sexy aflevering

Twitter smulde van iedere minuut en al snel werd duidelijk dat we hier te maken hebben met een legendarische aflevering van Ik Vertrek. Vooral Dora kreeg veel verbaasde reacties. Zo gaf ze toe dat ze haar Myron het meest sexy vindt wanneer hij zich helemaal kapotzweet. "Hoe natter, hoe beter." Het thema seks kwam nogal vaak terug en dat zorgde voor een hoop ongemak!


Qing

Ook zoontje Qing kreeg veel reacties. Het kind met een 'eigen willetje' stal een beetje de show. Als dat maar goed gaat!


De Scheetjes

Het lijkt erop dat de makers van Ik Vertrek na De Meilandjes en De Scheetjes wéér een legendarisch en excentriek stel hebben gevonden. Over De Scheetjes gesproken: Hans en Karin krijgen een eigen realityserie op SBS6 waarin we zien hoe het nu gaat met hun mini-adventuregolfbaan op Bonaire. Eh... heeft SBS6 Myron en Dora ook al gebeld?