Acteur Jeremy Lindholm, die een gastrolletje heeft in Twin Peaks: The Return, is gearresteerd vanwege poging tot doodslag. De acteur zou zijn vriendin met een honkbalknuppel hebben toegetakeld. Dit meldt website TMZ.

Article continues after the ad

Spokane

Het voorval gebeurde in de Amerikaanse stad Spokane. De eigenaar van een winkel sloeg alarm nadat Lindholm zijn vriendin aanviel met een honkbalknuppel. Toen de politie arriveerde stond de acteur nog met de knuppel in zijn hand. In eerste instantie probeerde Lindholm te vluchten, maar hij gaf zich al snel over en werd ingerekend. 

Buiten levensgevaar

Op camerabeelden is te zien hoe Lindholm zijn vriendin op het hoofd slaat. Volgens de politie is dit voldoende reden om Lindholm poging tot doodslag ten laste te leggen. De vriendin van Lindholm ligt met verwondingen in het ziekenhuis, maar verkeert gelukkig buiten levensgevaar.

Twin Peaks: The Return

Lindholm speelde het personage Mickey in Twin Peaks: The Return. De serie is een vervolg op de klassieker Twin Peaks uit 1990/1991 van cultregisseur David Lynch en werd (net als het origineel) ontzettend goed ontvangen. Of Lindholms arrestatie ook iets gaat betekenen voor de serie is nog niet bekend.