Een acteercarrière kan vreemd verlopen. Robert Pattinson stal miljoenen meisjesharten als vampier in de hyperpopulaire Twilight-films. De regisseur van zijn nieuwe film Good Time vroeg hem een hond te bevredigen!

Article continues after the ad

Pattinson speelt in Good Time een mentaal niet helemaal stabiele jongen. Om dit duidelijk te maken, stond een scène in de planning waarin Pattinson een hond even ‘een handje helpt’. De ster zei dit in de talkshow van Jimmy Kimmel, die er ook niet helemaal goed raad mee wist.

De hond in kwestie bleek echter een fokhond. De eigenaar gooide - gelukkig voor Pattinson - roet in het eten. Volgens Pattinson hebben ze de bewuste scène toen maar opgenomen met een namaakhondenpenis. Nee, wij wisten ook niet dat die bestonden!

Hier zie je het bewuste fragment (vanaf 2:40)!

We wisten dat Robert Pattinson na Twilight een tijdje in obscure films wilde spelen, maar dit is wel echt next level. Dit vertellen ze je niet op de toneelschool! Pattinson is door de dierenrechtenorganisatie PETA alvast uitgeroepen tot held, omdat hij niet meewerkte aan de scène. Dat is geen grap!

Good Time wordt geregisseerd door Benny en Josh Safdie. Naast Pattinson zijn er rollen weggelegd voor Jennifer Jason Leigh (Twin Peaks, The Hateful Eight) en Barkhad Abdi (Captain Phillips). De film gaat op 12 oktober in première, maar als we het zo horen in een beperkt aantal bioscopen.