Ferry en Noëlle Somogyi

GTST-ster Ferri en zijn vrouw Noëlle Somogyi kregen in mei een tweeling: Lux en Imre. Omdat de twee te vroeg geboren waren moesten ze even in het ziekenhuis blijven, maar begin juni mochten ze gezellig naar huis.

Sinds begin juli waren Ferri en Noëlle nauwelijks actief op Instagram, wat op zich niet vreemd is voor de ouders van een pasgeboren tweeling. De aanleiding was echter een stuk dramatischer dan de standaard slapeloze nachten.

Ferri en Noëlle Somogyi in de 'overlevingsstand'

De ellende ontstond begin juli: de tweeling kreeg het RS-virus en Imre daarnaast óók het rhinovirus. Imre werd overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis en lag daar ruim een week op de Intensive Care. Zijn broertje lag in een ander ziekenhuis, dus Noëlle en Ferri leefden gesplitst terwijl ze óók nog voor dochtertje Véda moesten zorgen.

Article continues after the ad

Volgens Noëlle zat het gezin een tijd lang in de “overlevingsstand”, maar hebben ze veel gehad aan alle lieve berichtjes en steun. Gisteren werd Noëlle 30 en het mooiste verjaardagscadeau vond ze dat Imre eindelijk naar een ziekenhuis in de buurt werd overgebracht om daar verder aan te sterken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Op Instagram reageren collega’s en BN’ers hartverwarmend op de boodschap. Hopelijk is de kleine Imre snel weer thuis en breken er weer goede tijden aan in huize Somogyi.