Een week na de eerste trailer voor Iron Fist seizoen 2 presenteert Netflix al de tweede teaser. De streamingdienst gaat duidelijk haar absolute best doen om ons te overtuigen om toch wel te kijken, en vooral niet af te haken na het tegenvallende eerste seizoen. Deze twee mini-trailers bevatten in elk geval al bijna meer actie dan zowat alle afleveringen tot nu toe bij elkaar!

Article continues after the ad

Akelige flashbacks

In deze korte teaser lopen Danny Rand (Finn Jones) en Colleen Wing (Jessica Henwick) over straat, als Danny last krijgt van akelige flashbacks. Hij moet ineens terugdenken aan dingen waar hij niet aan herinnerd wil worden. Een beetje hetzelfde nare gevoel waar Marvel-fans last van krijgen dus als ze de kop van Finn Jones zien, want aan Iron Fist seizoen 1 denken we ook liever niet terug.

In deze flashbacks zien we hoe Danny tijdens zijn gevechtstraining in K'un-Lun een tegenstander helemaal tot bloedens toe in elkaar rost. Mooi detail voor de comics-fans is dat hij hier het masker aanheeft dat Iron Fist ook altijd in de Marvel-strips draagt.

Daughters of The Dragon

Naast Colleen Wing krijgt Danny Rand in het tweede seizoen ook gezelschap van Misty Knight (Simone Missick), de detective uit Luke Cage met de bionische arm die zij van Colleen en Danny heeft gekregen. Colleen en Misty vormden uiteindelijk in de comics het duo Daughters of The Dragon, dus niemand hoeft verbaasd op te kijken als dit de volgende Marvel-serie op Netflix wordt.

Alice Eve speelt in seizoen twee de schurkenrol van Typhoid Mary. De Britse actrice leek een paar jaar terug heel groot te worden na rollen in She's Out Of My League, Star Trek: Into Darkness en Men In Black 3, maar daarna werd het even stil rond haar. Vanaf 7 september kunnen we Alice aan het werk zien in Iron Fist seizoen 2.