The Wilds

De spannende mystery/dramaserie The Wilds krijgt een tweede seizoen! Amazon Prime Video zette de serie vorige week online, en maakt nú al bekend dat de kruising tussen Riverdale en Lost een vervolg krijgt!

In The Wilds stort een vliegtuig vol tienermeiden neer op een onbewoond eiland, en de overlevenden moeten al hun survivalskills inzetten om te overleven. Klinkt nogal doorsnee, maar door dramatische flashbacks zien we dat alle meiden worstelen met spoken uit hun verleden.

De dames hebben verschillende achtergronden en door de stressvolle situatie lopen de verhoudingen op het eiland flink uit de hand. Daarnaast is er ook iets… raars met het eiland zelf. Er vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats die eigenlijk niet te verklaren zijn. Zijn de tieners wel per ongeluk op het spookeiland terechtgekomen?

Op een onbewoond eiland!

In het tweede seizoen ontdekken we waarschijnlijk veel meer over de meiden, hun hachelijke avonturen én hoe ze überhaupt in de penarie verzeild zijn geraakt.

Article continues after the ad

Wanneer het tweede seizoen van de spannende serie verschijnt is nog niet bekend. In onze recensie lees je dat The Wilds een prima serie is, hoewel het héél lang duurt voor hij op gang komt. Mocht je twijfelen: het tweede seizoen komt eraan, dus je kijkt de eerste reeks sowieso niet voor Piet Snot!