Fotograaf
ROBOT/麻生羽呂・小学館
Alice in Borderland

De spannende Netflix-thrillerserie Alice in Borderland is verlengd met een tweede seizoen!

Alice in Borderland draait om drie vrienden: Ryohei, Chota en Daikichi. Deze nozems zijn geobsedeerd door videogames en maken een rommeltje van hun échte leven. Als ze lopen te klootviolen op een druk kruispunt komt de politie achter ze aan. Ze verstoppen zich in een openbaar toilet, maar zodra ze tevoorschijn komen is iedereen verdwenen!

Ze bevinden zich in een soort spelwereld waarin ze gevaarlijke opdrachten moeten uitvoeren om te overleven. Terwijl ze het ene na het andere dodelijke spel spelen zoeken ze uit alle macht naar een uitgang. Denk aan een soort Japanse versie van The Running Man en Lost, en je komt een heel eind!

Article continues after the ad

Alice in Borderland seizoen 2

Het eerste seizoen leverde aardig wat mysterieuze actie op als Ryohei, Chota en Daikichi zich weer eens door één of andere bizarre escaperoom worstelden. Aan het einde van de reeks leek hun ontsnapping binnen handbereik, maar de spelwereld leek een stuk groter dan verwacht… Een tweede seizoen is dan ook onderweg!

Alice in Borderland verscheen een paar weken geleden en is een grote hit in o.a. Japan en Duitsland. Wanneer we het tweede seizoen van de serie kunnen verwachten is helaas nog niet bekend.