De fans hebben er lang naar uitgekeken, maar vandaag is het eindelijk zover: Netflix trapt vandaag af met het tweede seizoen van de hitserie Riverdale!

Article continues after the ad

Roofoverval

Riverdale bleek dit jaar een van de populairste series op Netflix. En ook een van de meest ambitieuze: nog geen half jaar na de slotaflevering van het eerste seizoen, kunnen we al kijken naar de aftrap van Seizoen 2! In dit vervolg worden Archie en zijn vrienden geconfronteerd met de gevolgen van de schietpartij bij het eetcafé van Pop. Was het inderdaad een roofoverval of is er meer aan de hand?

Ongeluk

Het hoge productietempo van de kijkcijferkraker heeft helaas ook een minder plezierige kant: vorige maand raakte hoofdrolspeler K.J. Apa betrokken bij een auto-ongeluk. Na een opnamedag van zestien (!) uur viel hij in slaap achter het stuur van zijn auto toen hij terugreed naar zijn hotel. Gelukkig liep hij slechts lichte verwondingen op, maar het incident leidde tot veel onrust op de set van Riverdale.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Riverdale is nu te zien op Netflix. Iedere donderdag zal er een nieuwe aflevering worden toegevoegd op de streaming-dienst.