Floor Jansen bij optreden Nightwish

Ben je ook zo’n liefhebber van Beste Zangers? Dan was je vast door het dolle heen toen we gisteren bekend maakten dat er een liveshow in Ahoy Rotterdam aankomt. Vandaag doen we er nog een schepje bovenop. De organisatie kondigde namelijk zojuist aan dat er een tweede show van Beste Zangers Live georganiseerd wordt!

Article continues after the ad

Beste Zangers krijgt twee concerten in Ahoy

Rotterdam kan zich dus opmaken voor niet één, maar twee liveshows! De tweede show van Beste Zangers Live vindt plaats op 22 mei 2020; een dag vóór het eerder aangekondigde concert. Tijdens deze shows staan onder meer Glennis Grace en Davina Michelle op het podium. Ook Trijntje Oosterhuis en Julia Zahra zijn erbij. En natuurlijk mogen deelnemers van afgelopen seizoen niet ontbreken! Dat geldt bijvoorbeeld voor het epische duo Floor Jansen en Henk Poort, die ook samen op tour gaan.

Ticketverkoop Beste Zangers Live van start

In Beste Zangers gaan artiesten de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. De zangers leren elkaar op een andere manier kennen en verdiepen zich in elkaars repertoire. Beste Zangers is al jarenlang enorm succesvol, maar dit seizoen is volgens velen extra bijzonder. Het programma was zodoende ook genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Wil je het zelf live meemaken? De kaartverkoop voor de Beste Zangers Live-concerten op 22 en 23 mei is inmiddels begonnen.