Glee-acteur Matthew Morrison en zijn partner Renee Puente

De beschuit met muisjes mogen op tafel! Matthew Morrison en zijn vrouw Renee Puente hebben hun tweede kindje verwelkomd.

De twee vertelden aan People dat hun dochtertje Phoenix Monroe Morrison op 28 juni is geboren. Daarom maakten ze ook wat superschattige foto’s met hun hele gezinnetje dat volgens de ouders ‘nu helemaal compleet is’. Cute!

Drie miskramen

De ‘Will Schuester’-acteur heeft nu twee kindjes om te leren zingen en dansen. Het stel heeft al een zoontje Revel James dat in oktober vier wordt, maar het was niet makkelijk om een tweede kindje te krijgen. “Na drie miskramen, een pandemie en het verlies van veel mensen waar we van hielden, zijn Renee, Revel en ik in de wolken met dit kleine geluk”, vertelde Matthew in maart op Instagram.

Article continues after the ad

Glee-reünie

Matthew en de rest van de Glee-cast hadden een moeilijke week. Het is een jaar geleden sinds hun collega Naya Rivera, die Santana Lopez speelde, overleed. Een deel van de cast hield een kleine reünie om elkaar te steunen, maar helaas zonder hun Glee-docent. Matthew was natuurlijk nog helemaal in de wolken van zijn nieuwe dochtertje!

Wil je meer series zien zoals Glee? Check deze 10 young adult-series!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.