De Robinsons van 2016 blijven binnenstromen. Maandagavond zijn er weer twee nieuwe namen bekendgemaakt: Koos van Plateringen en Jalou Langeree.

Van Plateringen twijfelde geen moment over zijn deelname en bereidde zich grondig voor."Ik heb me vooral mentaal voorbereid, naast conditietraining in de sportschool. Mentale voorbereiding vond ik belangrijk, daarmee leerde ik weerstand accepteren zodat dit me weinig energie zou kosten'", aldus de 42-jarige presentator.

”Expeditie Robinson stond altijd al op mijn bucketlist”, vertelde Langeree in Shownieuws. ”Ik ben enorm fanatiek. Ik wil altijd de beste zijn. Ik ga ervoor." De 26-jarige Jalou Langeree is natuurlijk een topsporter en het was voor de windsurfer dan ook even wennen op naar haar eigen eten op zoek te gaan: ”Dat vond ik wel een dingetje.”

Article continues after the ad

De namen van Van Plateringen en Langeree volgen op een groep van zeven Bekende Nederlanders die al bekendgemaakt werden. Onder de deelnemende dames bevinden zich actrice Elle van Rijn, model Chloé Leenheer, vlogger Anna Nooshin, presentator Lex Uiting, Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk, acteur Bartho Braat en wielrenner Thomas Dekker. We wachten met smart op nog meer namen.

De eerste aflevering van Expeditie Robinson zie je op 8 september.