Liefhebbers van Harry Potter hebben weer iets om naar uit te kijken. Binnenkort verschijnen er twee nieuwe boeken over de magische wereld van J.K. Rowling!

Article continues after the ad

Hekserij

Dit jaar is het exact twintig jaar geleden dat Harry Potter en de Steen der Wijzen verscheen. Om dat te vieren, worden er in oktober twee nieuwe boeken rondom de magische held uitgebracht. In die boeken komen we meer te weten over de fantasywereld die J.K. Rowling schiep. Zo gaat Harry Potter: a Journey Through a History of Magic over mystieke zaken als alchemie, eenhoorns en hekserij. In Harry Potter: A History of Magic - The Book of the Exhibition kun je lezen over de vakken die Harry en zijn vrienden volgden op Zweinstein.

Nieuwe versie

Maar daar blijft het niet bij! Als kers op de taart verschijnt er ook nieuwe versie van Harry Potter en de Gevangene van Azkaban. Deze nieuwe uitgave is voorzien van illustraties van Jim Kay. Hij illustreerde ook de nieuwe uitgaves van Harry Potter en de Steen der Wijzen en Harry Potter en de Geheime Kamer. Alle drie de boeken zullen vanaf oktober in de winkels liggen!