Eddie Murphy heeft wat te vieren dit jaar. En daarom verschijnen twee van zijn beste films binnenkort opnieuw in de bios!

De laatste keer dat we moesten lachen om Eddie Murphy in een film rekenden we onze boodschappen nog af met guldens. Gelukkig heeft hij dankzij titels als 48 Hours, Beverly Hills Cop en natuurlijk Shrek zijn plek in de Comedy Hall of Fame dubbel en dwars verdiend. Maar zijn beste films zijn misschien wel Trading Places en Coming to America. En laten nu net deze comedyklassiekers dit jaar iets te vieren hebben!

 

Mantel

Zo viert Trading Places dit jaar zijn vijfendertigste verjaardag. In deze film van regisseur John Landis (The Blues Brothers) speelt Murpy een sympathieke oplichter die aan het hoofd komt te staan van een steenrijk familiebedrijf. Daarnaast is het dit jaar dertig geleden dat Coming to America verscheen. In deze komedie (eveneens van Landis) kruipt Murphy in de hermelijnen mantel van prins Akeem, een verwende Afrikaanse vorst die in New York op zoek gaat naar een bruid. Het langverwachte vervolg schijnt al in de maak te zijn, maar niets kan natuurlijk tippen aan het onweerstaanbare origineel!

 

Beide films zijn binnenkort te zien in verschillende Pathé-bioscopen. Coming to America is te zien op 24 en 26 november. Trading Places draait op 8 en 10 december.

More content below the advertising
More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.