Jan Smit in The Voice of Holland

De laatste aflevering van The Voice of Holland dateert alweer van drie weken geleden. Gisteren maakte RTL 4's talentenjacht weer een comeback en de sfeer tussen coaches Jan Smit en Anouk viel op.

Article continues after the ad

Die viben niet zo heel lekker, zo lijkt het. We kunnen ons allemaal Anouks 'hou je bek' tegen Jan nog wel herinneren en hoewel het gisteren niet van die orde was, klikte het opnieuw niet zo goed. Het begon allemaal toen Jan de zangkunsten van een kandidate 'degelijk' noemde - hij draaide als enige coach ook niet om. Nou, kom er maar in, Anouk!

'Betere klik met Lil' Kleine'

Anouk wil maar even zeggen dat ze zich 'zonder lullig te zijn' absoluut niet kan vinden in Jans commentaar. Als hij nog een keer benadrukt dat het gewoon zijn mening is - híj vond het gewoon echt 'degelijk' - sneert Anouk lekker terug door te zeggen dat ze het dan wél lullig bedoelde. Dit gesprekje bevestigt wat veel kijkers al weken roepen, zo ook nu weer: "Anouk had een betere klik met Lil' Kleine dan met Jan Smit".


Nieuwe kandidaten

Na gisteren konden we weer een trits nieuwe topkandidaten aan het TVOH-deelnemersveld toevoegen. Wie vooral opviel: Job Teunis! Hij deed al eerder mee, maar niemand drukte toen. Ook twijfelden de coaches: was dit nu een man of een vrouw? De gepeste jongen kwam met een flinke boost zelfvertrouwen terug en blies iedereen alsnog omver.


The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.