Senja in The Voice of Holland

Het The Voice of Holland-avontuur van Senja kreeg vanavond een bizar slot! De zangeres zette een dijk van een performance neer, maar Waylon nam haar niet mee naar de Live Shows. Wel deed de zanger een paar vage beloftes, waar Senja niets mee kon.

Senja had de smaak goed te pakken, met een cover van Adeles Rumour Has It

Ali B. Wees Senja op haar beweeglijke gezicht tijdens het zingen. “De mensen in Nederland zijn dat niet echt gewend, dus hou er een beetje rekening mee.” Anouk was kort van stof, maar gaf Senja een belangrijk compliment. “Volgens mij ben jij een van de weinige echte muzikanten die meedoen aan The Voice.” Senja nam het compliment snel in ontvangst, en vocht tegen de emotie terwijl ze tegen Chantal Janzen zei dat ze op moest schieten.

Article continues after the ad

Waylon roemde Senja’s “prachtige oude ziel”, maar waarschuwde ook voor de kritiek van Ali B. “Mensen die je niet kennen begrijpen dat niet… Is dit wel de plek waar je moet zijn? Laten we geen tijd meer verspillen en iets anders gaan doen.” Senja's collega Channah wist niet wat haar overkwam! Wat was Waylon van plan?

Anouk dacht er ook het hare van: die trok een paar gezichten alsof ze live op tv een beroerte kreeg!

WTF Waylon?

Waylon beloofde Senja toekomstige samenwerking, maar de zangeres leek toch ontgoocheld, net als Martijn Krabbé en Senja's partner. “Ik dacht dat het best goed ging. Ik begrijp niet goed wat er is gebeurd; ik had enorm veel zin in de Live Shows. Ik ga The Voice missen…”

Kijkers van The Voice hadden óók... sterke gevoelens bij Waylons keuze. Wat was dat nou voor vaag verhaal? We geloven dat er best nog discussie over zijn beslissing is geweest onder de coaches!

The Voice of Holland: The Knockouts

Hier zie je hoe alle kandidaten van coaches Waylon en Ali B. het deden in The Knockouts. Volgende week gaan Jan Smit en Anouk met de botte bijl door hun kandidatenbestand. Dat kan nog vuurwerk opleveren, want de twee coaches liggen elkaar de laatste tijd helemaal niet!