Anouk, liefdesbreuk?

Sinds gisteren zijn alle ogen gericht op Anouk. De Haagse Voice-coach heeft namelijk al haar foto's op Instagram verwijderd en ook haar verloofde Dominique Schemmeks staat niet meer in haar volglijstje. Wat is er gebeurd?

Article continues after the ad

De zangeres laat er zelf hélémaal niets over los, maar dat houdt de redacteuren van Shownieuws niet tegen om er lekker over te speculeren! 

Begin van een moeilijke periode

Zij vermoeden dat het volgen/ontvolgen een teken kan zijn dat er wat troubles zijn in het liefdessprookje van Anouk. "Ze hebben natuurlijk een lastig jaar gehad met COVID", zo kopte Bart Ettekoven gisteravond in. "Anouk heeft astma en ze heeft lange tijd gescheiden geleefd van haar gezin. Dat zou natuurlijk voor druk kunnen hebben gezorgd. Maar we vullen het maar een beetje in, want zelf willen ze er niets over kwijt. We hebben haar manager vandaag meerdere keren gebeld." 

'Waar maken jullie je druk om?' 

Dyantha Brooks heeft daarentegen nog een sprankje hoop. "Ik zie ook gebeuren dat Anouk morgen zegt: 'Ik begrijp niet waarom jullie je nu allemaal zo druk maken'. Zij verwijdert vaker haar foto's en volgt sowieso maar weinig mensen op Instagram", legt de presentatrice uit. "Zou het zo kunnen zijn dat er eigenlijk niet zoveel aan de hand is of denk je nu dat het serieus is?"

To be continued

Daar heeft Bart Ettekoven geen antwoord op. Het blijft dus vooralsnog voor de media een vraag en voor Anouk en Dominique een weet. "We houden het in de gaten", aldus Bart.

Shownieuws is iedere avond om 22.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.