Ruben Nicolai in Lego Masters van RTL 4

Vanavond komen we eindelijk te weten welke bouwer zich een master mag noemen in de finale van LEGO Masters! Ben je te oud om met LEGO te spelen? Kijk dan hoe Jon Taffer vloekend en tierend een bar redt van de ondergang. Dit zijn de 3 programma’s die je vandaag niet mag missen.

LEGO Masters - Slot

20:00 - 21:28 uur op RTL 4, Spelprogramma

Wie wordt het beste bouwteam van de Benelux? En zullen de kijkers het dit keer wel eens zijn met de Brickmaster? De drie laatste koppels gaan in de finale de strijd met elkaar aan in een 28-uur lange eindsprint naar de winst. Ze willen allemaal winnen en de vermoeidheid hakt er al snel in. Denk jij dit soort geniale creaties ook te kunnen maken? LEGO Masters is op zoek naar deelnemers voor het volgende seizoen.

Ruben Nicolai en Kürt Rogiers in Lego Masters van RTL 4

Article continues after the ad

 

De Grote Generatieshow - Slot

20:25 - 21:20 uur op NPO 1, Amusement

De drie generaties discussiëren over ons favoriete onderwerp: eten en drinken! Daar zitten veel verschillen in. Vroeger had je genoeg aan een koffiefilter met chips en een glaasje cola, terwijl je nu al niet meer meetelt als je geen 12 blikjes Red Bull naar binnen kan werken. Maar zijn er ook overeenkomsten? Je ziet het vanavond in de laatste aflevering.

 

Bar Rescue - seizoen 6 

10:30 - 11:25 uur op Spike, Realityprogramma

Begin je ochtend goed met het zoete stemgeluid van Jon Taffer. In het zesde seizoen van Bar Rescue tovert hij weer een aantal falende cafés om in succesverhalen. Wel met wat gevloek, geschreeuw en een hoop lelijke opmerkingen maar ja, dat hoort erbij. In deze aflevering wordt weer duidelijk waarom je nooit moet samenwerken met familie. Valt de familiezaak nog wel te redden?

 

Liever Netflixen vanavond? Daar hebben we ook wat voor! Hier vind je de beste films en series die nu op Netflix staan. Genoeg kijkvoer voor het hele weekend!